• Prijs voor technische vakmensen die het verschil maken!

  • De Slimste Handen van Nederland... Waarom?

   Technische vakmensen zijn onmisbaar. Zonder schoon drinkwater, stroom en goed werkend internet zou Nederland plat liggen. De meeste mensen zouden niet eens op tijd op hun werk komen. Denk je maar eens in. Hoe begin je fris en fruitig aan je werkdag als je wekker niet afgaat en je douche weigert? Zonder bak koffie, zonder vervoer? Vakmensen zijn overal. Zij houden de boel draaiende. Daarvoor verdienen ze waardering. Hoogste tijd dus voor een positief en krachtige manier om deze waardering te uiten met De Slimste Handen van Nederland!

   Hoe dan?

   Met De Slimste Handen prijzen eren we vakmensen. Want die werken net zo goed met hun hoofd als met hun handen. Ze zijn nieuwsgierig, kijken vooruit, blijven zichzelf ontwikkelen en delen kennis.

    

   Maar we kunnen het niet zonder jullie hulp. Welke collega blinkt uit in vakmanschap? Welk team werkt het beste samen, of is bezig met de meest innovatieve projecten? Welke monteur blijft onverstoorbaar vriendelijk en representatief, ook in stressvolle situaties? Dat willen we weten. Nomineer jouw collega of team voor een plek op het podium.

   Top 3 meest gestelde vragen:

   1. Waarom is het belangrijk voor ons bedrijf?
   Dat zullen we je eens vertellen.

   Klik hier!

    

   2. Komt er nog een editie van De Slimste Handen van Nederland?
   Ja! In 2020 wordt de 2de edities gehouden. Houd de website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief (onderaan pagina)!

    

   3. Waar vind ik de foto's/aftermovie van de eerste editie?
   Voor de
   foto's klik hier en de video hier!

  • De nominaties van 2020 openen binnenkort! Houd de website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  • Meer weten?

   Contact:

   Wil je meer weten? Neem contact op met ons team:
    

   + 31 6 29 020 538

   info@deslimstehanden.nl

    

    

   Hoofdpartner editie 2019:

  All Posts
  ×