• Prijs voor technische vakmensen die het verschil maken!

   Nomineer een technische vakman, vakvrouw of zelfs team!!

  • De Slimste Handen van Nederland... Waarom?

   Heel Nederland is zich bewust van de vitale functies in ons land en beseffen nu meer dan ooit hoe belangrijk en onmisbaar de technische vakmensen zijn. Het hele land (en wereld) staat op z’n kop maar dankzij deze groep houden we schoon drinkwater, stapelt het vuil zich niet op, hebben we licht in huis, een vriezer die werkt, internet om thuis te werken, werkende trapliften en we kunnen nog verder gaan met een oneindige opsomming met wat we allemaal kunnen blijven doen dankzij technische vakmensen!

    

   Hoogste tijd voor een positief en krachtige manier om deze waardering te uiten met De Slimste Handen van Nederland 2020!

   Hoe dan?

   Met De Slimste Handen prijzen eren we vakmensen. Want die werken net zo goed met hun hoofd als met hun handen. Ze zijn nieuwsgierig, kijken vooruit, blijven zichzelf ontwikkelen, helpen elkaar, delen hun kennis en zijn gek op techniek!

    

   Maar we kunnen het niet zonder jullie hulp. Welke collega blinkt uit in vakmanschap? Welk team werkt het beste samen, of is bezig met de meest innovatieve projecten? Welke monteur blijft onverstoorbaar vriendelijk en representatief, ook in stressvolle situaties? Dat willen we weten. Nomineer jouw collega of team voor een plek op het podium.

   Top 3 meest gestelde vragen:

   1. Wie mag er genomineerd worden?
   Hij of zij die een echt technische vakmens is! We splitsen hierin de criteria voor een individuele nominatie en team nominatie (check de criteria op deze pagina)

    

   2. Waar en wanneer vinden de uitreiking van 2020 plaats?
   Na het grote succes van de eerste editie, vindt De Slimste Handen 2020 weer plaats op Vliegbasis Soesterberg. Wanneer: Vrijdagmiddag 25 september 2020.

    

   3. Ik ben genomineerd, en nu?
   Gefeliciteerd!! Naast de je de nieuwsbrief ontvangt over De Slimste Handen zal je eind van de zomer ook bericht krijgen als genomineerde. Zet vrijdagmiddag 25 september vast in je agenda, grote kans dat jij hiervoor een uitnodiging gaat ontvangen!

    

   Meer weten? Check onze FAQ pagina

  • Nomineer hieronder voor De Slimste Handen van Nederland editie 2020

  • Updates & Interviews!

   Blijf op de hoogte van De Slimste Handen verkiezing.
   Check onderstaande nieuwtjes of meld je aan voor de nieuwsbrief!

  • Vitaalste Vakbedrijf Award:

   CrossOver heeft o.a. ism WENB de Vitaalste Vakbedrijf opgezet. Wil jullie organisatie hier aan meedoen? Doe de scan!


   >> KLIK HIER <<

   Contact:

   Wil je meer weten? Neem contact op met ons team:
    

   + 31 6 29 020 538

   info@deslimstehanden.nl

    

    

   Hoofdpartner:

   Ambassadeurs 2020:

  All Posts
  ×