• Prijs voor technische vakmensen die het verschil maken.

  Momenteel zijn de nominaties voor 2019 gesloten. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief > scroll naar beneden om je aan te melden.

 • De nominaties van 2019 zijn gesloten! Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 • De Slimste Handen van Nederland... Waarom?

  Technische vakmensen zijn onmisbaar. Zonder schoon drinkwater, stroom en goed werkend internet zou Nederland plat liggen. De meeste mensen zouden niet eens op tijd op hun werk komen. Denk je maar eens in. Hoe begin je fris en fruitig aan je werkdag als je wekker niet afgaat en je douche weigert? Zonder bak koffie, zonder vervoer? Vakmensen zijn overal. Zij houden de boel draaiende. Daarvoor verdienen ze waardering. Hoogste tijd dus voor een positief en krachtige manier om deze waardering te uiten met De Slimste Handen van Nederland!

   

  Met De Slimste Handen prijzen eren we vakmensen. Want die werken net zo goed met hun hoofd als met hun handen. Ze zijn nieuwsgierig, kijken vooruit, blijven zichzelf ontwikkelen en delen kennis.

   

  Maar we kunnen het niet zonder jullie hulp. Welke collega blinkt uit in vakmanschap? Welk team werkt het beste samen, of is bezig met de meest innovatieve projecten? Welke monteur blijft onverstoorbaar vriendelijk en representatief, ook in stressvolle situaties? Dat willen we weten. Nomineer jouw collega of team voor een plek op het podium.

 • Meer weten?

  Contact:

  Wil je meer weten? Neem contact op met Marlous via:
   

  + 31 6 29 020 538

  marlous@projectcrossover.nl

   

  Top 3 meest gestelde vragen:

   

  1. Wat zijn de criteria om iemand te nomineren? Dat hij of zij een echte technische vakmens is! Behoefte aan de kleine letters? Klik hier!

  Tip: onderbouw wel je argument!
   

  2. Waarom is het belangrijk voor ons bedrijf?
  Dat zullen we je eens vertellen.

  Klik hier!

   

  3. Tot wanneer kan je nomineren?
  Nomineren is gesloten sinds 27 september 2019! Blijf op de hoogte van de verkiezing en de volgende editie via onze nieuwsbrief!

  Hoofdpartner:

All Posts
×