Return to site

Jarno (genomineerd): ''Techniek is me met de paplepel ingegoten''

Jarno Hoogendoorn (21) werkt als onderhoudsmonteur bij afvalverwerker AVR. Zijn doel? Een optimaal rendement uit de installatie halen, met zo min mogelijk stilstand. “Maar dat kan ik niet alleen, dat doen we met het hele team.”

Gefeliciteerd met je nominatie!

“Dank je! De jongens zaten me al gek te maken dat ik de beste monteur van de wereld ben, maar ze hebben me dus echt genomineerd.”

Je bent genomineerd omdat je een fijne collega bent die altijd bereid is te helpen en mee te denken.

“Leuk om te horen, dat waardeer ik. We spreken dit soort dingen onderling niet vaak uit. Het is toch een mannenwereld. Dan blijft het bij ‘top, dank je wel’. Maar ik kan met iedereen makkelijk door een deur. We hebben wat over voor elkaar.”

Je wordt zelfs een ‘technisch wonder’ genoemd.

“Een technisch wonder? Haha, dat vind ik mooi. Maar ik ben 21, dus dat is wel een beetje overdreven. Ik mag niet klagen, ik groei snel. Hier in de praktijk leer ik heel veel en ben ik zelfstandiger geworden.”

Wat houdt je werk in?

“Preventief onderhoud aan en dagelijkse inspectie van de installatie, het verhelpen van storingen en het doorvoeren van aanpassingen om processen soepeler te laten lopen of beter onderhoud te kunnen doen.”

Waar komt de liefde voor techniek vandaan?

“Techniek is me met de paplepel ingegoten. Mijn vader is technisch specialist bij Alliander. Vroeger sleutelden we samen aan brommers, nu aan onze motor. Op zaterdag klus ik graag bij vrienden die een eigen houthandel hebben. Daar doe ik eigenlijk hetzelfde als bij AVR; productieprocessen verbeteren. Al zijn zaag- en kloofmachines wel een andere tak van sport.”

Ook in je vrije tijd aan het werk dus!

“Ik zie het niet als werk. Lekker klussen met de jongens en naderhand een biertje, dat vind ik leuker dan op de bank Netflixen.”

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK