• Deel de verkiezing op intranet, nieuwsbrief of bouwkeet

   Klik op de button en download het promotiepakket.

  • De Slimste Handen van Nederland... Waarom?

   Is voor jou organisatie het binden van technische vakmensen belangrijk? Een écht goede technische vakman werkt net zo goed met z'n hoofd als met z'n handen. Hij (of zij) is nieuwsgierig, kijkt vooruit, blijft zichzelf ontwikkelen, deelt z'n kennis, en is betrokken bij z'n bedrijf. Dit zijn de mensen die Nederland feitelijk draaiende houden. En dus verdienen ze ook de waardering die daar bij hoort. Daarom is er een prijs die laat zien dat dit een zeer kennisgedreven vakgebied is en dat juist voor deze mensen 'een leven lang leren' opgaat: "De Slimste Handen van Nederland". Als waardering voor jouw top vakmensen, maar ook om de hele beroepsgroep in de spotlight te zetten. Is voor jouw organisatie ook belangrijk om waardering te uiten naar jullie technische vakmensen? Verspreid dan deze campagne.

   Hoe?

   Via bovenstaande button of deze link ontvang je gemakkelijk het Slimste Handen promotiepakket. Een pakket met online tekst, logo, poster, flyers etc. zodat je makkelijk De Slimste Handen kan verspreiden. Branche-organisaties kunnen het verspreiden onder hun leden, om zoveel mogelijk nominaties te genereren bij hun lidbedrijven. Technische bedrijven zelf kunnen het verspreiden via hun eigen online kanalen/intranet om monteurs/technici elkaar in het zonnetje te laten zetten. En zelfs jullie eigen CEO kan natuurlijk iemand nomineren!

   En dan?

   We houden alle betrokkenen, genomineerde en iedereen die genomineerd heeft op de hoogte via onze website en nieuwsbrief. Begin van de zomer zal meer duidelijk worden over de verkiezingsdag zelf!

  All Posts
  ×