• De Slimste Handen van Nederland wordt mede mogelijk gemaakt door:

   WENB is de werkgeversvereniging voor de sectoren energie (zowel netbeheer als productie en levering), 'grondstoffen, energie en omgeving' (voorheen: afval & milieu), kabel & telecom en advisering. Goed werkgeverschap staat centraal.

   CrossOver versterkt en verbindt vakmensen. Door middel van actieonderzoek ontwikkelen ze haalbare acties voor vakmensen en de organisatie om hen heen. En ze geven vakmensen de mogelijkheid actief na te denken over grotere vraagstukken.

  • De Slimste Handen van Nederland... Waarom?

   Technici zijn onmisbaar. Zonder schoon drinkwater, stroom en goed werkend internet zou Nederland plat liggen. De meeste mensen zouden niet eens op tijd op hun werk komen. Denk je maar eens in. Hoe begin je fris en fruitig aan je werkdag als je wekker niet afgaat en je douche weigert? Zonder bak koffie, zonder vervoer? Technici zijn overal. Zij houden de boel draaiende. Daarvoor verdienen ze waardering. Waardering is een belangrijke factor voor de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Hoogste tijd dus voor een positief en krachtige manier om deze waardering te uiten met De Slimste Handen van Nederland!

    

   Met de Slimste Handen Awards eren we de écht goede monteurs. Want die werken net zo goed met hun hoofd als met hun handen. Ze zijn nieuwsgierig, kijken vooruit, blijven zichzelf ontwikkelen en delen kennis. Deze award show, gericht op mbo-technici (monteurs/operators) van energie-, water-, kabel & telecom, afval- en milieuorganisaties, vindt komend najaar plaats en wordt georganiseerd door CrossOver in samenwerking met de Werkgeversvereniging Energie en Nutsbedrijven.

    

   Behalve de feestelijke uitreiking van een aantal prijzen voor individueel technisch talent én de beste teamprestaties, willen we een inspirerende setting creëren om het héle vakgebied in het zonnetje te zetten. Doel is het vergroten van de aantrekkingskracht van modern vakmanschap op jongeren, om zo een bijdrage te leveren aan het terugdringen van het tekort aan technisch personeel.

    

   Maar we kunnen het niet zonder jullie hulp. Welke collega blinkt uit in vakmanschap? Welk team werkt het beste samen, of is bezig met de meest innovatieve projecten? Welke monteur blijft onverstoorbaar vriendelijk en representatief, ook in stressvolle situaties? Dat willen we weten. Nomineer jouw collega of team, voor een plek op het podium.

    

  All Posts
  ×